Allround Computer Service B.V. is uw partner voor het samenbrengen en visualiseren van data uit al uw applicaties en bedrijfsprocessen

Data integratie

Beslissingen nemen o.b.v. data is een steeds belangrijkere succes-factor voor bedrijven. Om goede beslissingen te nemen heb je een zo compleet mogelijk beeld van het bedrijf nodig. Integratie van data speelt hier een belangrijke rol. Allround Computer Service B.V. kan u helpen bij het identificeren en ontsluiten van waardevolle databronnen in uw bedrijf.

Datawarehouse

Allround Computer Service B.V. helpt u bij het identificeren van Feiten & Dimensies in uw bedrijf. Middels deze Feiten & Dimensies wordt uw eigen Datawarehouse zodanig ingericht. Dat u zelf in staat bent betrouwbare en up-to-date overzichten te maken. Wij maken hier gebruik van de theorie van Ralph Kimball, hij is één van de grondleggers voor de theorie omtrent het creëren van Datawarehouses.

Schaalbaarheid

De vraag naar data wordt steeds groter, de groei van Datawarehouse zet dan ook onverminderd hard door. Allround Computer Service B.V. maakt gebruik van de laatste technieken beschikbaar in het Microsoft Azure platform om uw wensen optimaal te ondersteunen. Hierbij staan snelheid & beschikbaarheid voorop. Hierdoor is het mogelijk om klein te starten en groot te groeien.

Visualisatie & Training

Allround Computer Service B.V. streeft ernaar dat het Datawarehouse op zodanige manier is ontwikkeld dat het maken en bijhouden van overzichten door de klant zelf kan worden uitgevoerd. Uiteraard willen wij u graag helpen met de kennismaking van Microsoft Power BI, waarin we werknemers in korte tijd meenemen in het gebruik van Power BI. Hiermee draagt u bij aan uw Data-Driven organisatie.

Business Intelligence