Met de komst van Office 365 heeft Microsoft de mogelijkheid gecreëerd om zowel e-mail, als data op te kunnen slaan in de cloud.

Microsoft 365

Met de komst van Microsoft 365 heeft Microsoft de mogelijkheid gecreëerd om zowel e-mail, als data op te kunnen slaan in de cloud. De centrale cloudopslag bij Microsoft zorgt, via verschillende Microsoft Office applicaties, voor eenvoudige mail- en documentenuitwisseling. Allround Computer Service B.V. heeft veel ervaring met het realiseren van betrouwbare Office 365 oplossingen en kunt u hierin optimaal ondersteunen.

Microsoft Azure

Wanneer we de ontwikkelingen op ICT gebied volgen wordt het steeds duidelijker dat er meer wordt gekozen om ICT omgevingen onder te brengen in de cloud. Cloud omgevingen bieden flexibiliteit en mogelijkheden om centraal computercapaciteit in te zetten waarop vanaf verschillende vestigingen kan worden ingelogd. Allround Computer Service B.V. heeft ervaring opgedaan met het opzetten van deze omgevingen en kunt u hierin optimaal ondersteunen.

VoIP Telefonie

Allround Computer Service B.V. heeft al vele VoIP oplossingen gerealiseerd op basis van Hosted VoIP. Het voordeel van deze oplossing, is dat wij hierbij gebruik maken van dezelfde internetverbinding als die we voor uw dataverkeer toepassen. Allround Computer Service B.V. is gespecialiseerd in het maken van allerlei soorten internetverbindingen die ook goed toepasbaar zijn voor telefonie. Hiermee kunnen we een optimale, geïntegreerde data en VoIP-oplossing realiseren.

Microsoft Intune

Microsoft Intune maakt het mogelijk om mobiele telefoons, tablets en notebooks in uw organisatie centraal te beheren. Intune is onderdeel van de EMS-Suite van Microsoft (Enterprise Mobility + Security). Waarbij optimale werking en beveiliging centraal staan. Met Microsoft Intune is het mogelijk om Configuratie changes en Apps naar uw devices te pushen. Daarnaast is het mogelijk om verloren devices direct uit te sluiten van toegang en zelfs te wissen van afstand.

devices