Bedrijfsinfo

Allround Computer Service B.V. is sinds haar oprichting, op 1 januari 1987, actief in de wereld van de ICT. Mede door haar ‘open’ opstelling en door haar mening dat ‘alles moet functioneren’ heeft Allround Computer Service B.V. een hecht klantenbestand weten op te bouwen. Mond-tot-mondreclame en doen wat je zegt, staan hierbij al jaren centraal.

 • Allround

  Wij zijn actief in verschillende branches en bieden hier al jaren uiteenlopende oplossingen aan. Met 20 medewerkers is Allround Computer Service B.V. in staat gebleken om zowel grote als kleine projecten tot een goed einde te brengen. De samenstelling van het team zorgt er daarnaast ook voor dat we zeer veelzijdig zijn en hierdoor verschillende oplossingsrichtingen kunnen aanbieden.
  Door de veelzijdigheid aan projecten en de verschillende branche gerelateerde oplossingen hebben wij allround medewerkers die op veelsoortige projecten kunnen worden ingezet en hiermee steeds veelzijdiger worden.

 • Computer

  De computertechniek is waar het bij Allround Computer Service B.V. allemaal om draait. Computers zijn in onze maatschappij niet meer weg te denken en spelen een steeds belangrijkere rol. Allround Computer Service B.V. heeft ervoor gekozen om zich toe te leggen op de levering, installatie, het beheer en het onderhoud van hard- en standaardsoftware.
  Hiermee bent u er bij Allround Computer Service B.V. van verzekerd dat wij uitstekende oplossingen realiseren die optimaal functioneren. Met de hulpmiddelen die ons hierbij ten dienst staan,  zijn we in staat om uw computertechniek maximaal te laten renderen door monitoring van uw systemen en support op locatie of vanaf afstand.

 • Service

  Onze mening dat alles ‘moet werken’ heeft ervoor gezorgd dat we betrouwbare oplossingen hebben gerealiseerd die doen wat we beloofd hebben. Een betrouwbare basis waarop u uw bedrijfsvoering kunt baseren is steeds belangrijker en vooral wanneer ICT even niet werkt, zullen wij er voor u staan. Wij zijn graag de handjes op de werkvloer of ondersteunen u graag vanaf afstand wanneer ICT moet werken. Wij kunnen dit preventief door uw systemen te monitoren of door direct te reageren wanneer zich problemen voordoen. De flexibiliteit van een team van 20 service gerichte mensen maakt dit allemaal mogelijk.

Op grond van onze, ruim, 30 jarige ervaring durven wij te beweren:

We control IT

Reacties zijn gesloten.