Consultancy

Binnen het team van allround medewerkers beschikt Allround Computer Service B.V. over tientallen jaren automatiseringservaring. Deze wenden wij graag aan om uw automatisering optimaal te integreren binnen uw organisatie. Samenwerking met GE Jenbacher heeft er op deze manier bijvoorbeeld toe geleid dat een groot aantal tuinbouwbedrijven ‘persoonlijk’ zijn geadviseerd hoe internetkoppelingen met de energiecentrales van GE Jenbacher kunnen worden gerealiseerd.

Verder heeft Allround Computer Service B.V. ook haar sporen verdiend in de reiswereld. Hierdoor hebben wij een goede visie kunnen ontwikkelen over hoe automatisering optimaal kan worden toegepast bij touroperators, reisbureaus en internet aanbieders. Onze kracht schuilt hierbij vooral in de kennis die wij hebben opgedaan om koppelingen te realiseren tussen verschillende boekingssystemen en deze systemen vervolgens optimaal in te passen.

Bij de consultancy klussen die wij hebben mogen uitvoeren staat logisch denken centraal. Hierdoor hebben wij op verschillende manieren bij kunnen dragen aan het verbeteren van werkprocessen binnen organisaties, al dan niet ondersteund door ICT.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van pragmatische consultancy voor uw organisatie dan informeren wij u graag nader.

Reacties zijn gesloten.