Installatie

Allround Computer Service B.V. heeft voor elke ICT wens een antwoord. Om het juiste antwoord te kunnen geven gaan wij altijd op zoek naar de beste opstelling van hard- en standaard software. Om betrouwbaarheid te kunnen koppelen aan een goede prijs/kwaliteit verhouding passen we vaak apparatuur toe van leveranciers waarmee wij goede ervaringen hebben. Onderstaande treft u de merken die wij vaak toepassen voor verschillende oplossingen, maar uiteraard is dit geen vast gegeven.

 • Servers en PC’s

  Allround Computer Service B.V. heeft in de loop der jaren verschillende oplossingen gerealiseerd voor grote en kleine bedrijven. Voor de installatie van de server, PC’s en netwerkapparatuur passen wij vaak apparatuur van Hewlett Packard toe. Onze voorkeur gaat uit naar HP, omdat het assortiment van HP goed aansluit bij de dienstverlening van Allround Computer Service B.V., maar ook om dat de apparatuur van HP doorgaans van hoge kwaliteit is. Door onze jarenlange samenwerking met HP hebben wij goede ingangen om eventuele problemen met de apparatuur snel en vakkundig op te lossen.

 • Standaard software

  Op de servers en PC’s is Microsoft de meest toegepaste software, maar we maken ook op steeds bredere schaal gebruik van Linux-based systemen. Binnen onze groep medewerkers hebben wij een aantal serieuze Linux experts in huis.

 • Wifi

  Draadloze oplossingen, waarvan wij inmiddels een zeer breed scala van oplossingen hebben gerealiseerd, bouwen wij meestal op met wireless apparatuur van Proxim en of enGenius. De beide fabrikanten bieden ons de mogelijkheid, afhankelijk van uw situatie, point to point verbindingen te realiseren of complete kantoorpanden te voorzien van de draadloze netwerkmogelijkheden.

 • Internet

  Voor onze internetoplossingen passen wij, afhankelijk van de situatie, oplossingen toe van Fortinet, Cisco en Zyxel. Met al deze producten hebben wij ruime ervaring om goed werkende oplossingen tot stand te brengen.

 • Specifieke oplossingen

  Naast de standaard oplossingen passen wij op de veiling en bij tuinders ook specifieke printer- en scanneroplossingen toe. Printers van Zebra installeren en onderhouden wij voor het printen van stickers en voor de scanners maken wij onder andere gebruik van Motorola, Datalogic en Casio scanners.

Afhankelijk van uw eisen en wensen kunnen wij goede adviezen geven om bedrijfszekere oplossingen te realiseren die werken en lang mee kunnen.

Bent u op zoek naar een goede ICT oplossing dan komen wij graag met u in contact.

Reacties zijn gesloten.