Support

Ondersteuning bij het gebruik en beheer van systemen biedt Allround Computer Service B.V. in verschillende vormen aan. Voor ons is belangrijk dat de support aansluit op uw wensen en iets toevoegt aan uw bedrijfsvoering.

 • 24 uurs support

  Allround Computer Service B.V. biedt klanten met een onderhoudscontract de mogelijkheid om gebruik te maken van ons 24 uurs, 7 dagen per week, stand-by programma. Dit houdt in dat wij altijd bereikbaar zijn en u altijd in contact komt met een medewerker van ons bedrijf. Vanaf hier kunnen wij u op verschillende manieren helpen, op locatie of vanaf afstand. Wij informeren u graag over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden.

 • Preventieve ondersteuning

  Door uw belangrijkste apparatuur op te nemen in ons monitoring programma is het mogelijk opkomende problemen al in een vroeg stadium te constateren en hierop adequate actie te nemen.

 • Ondersteuning op locatie

  Allround Computer Service B.V. is door heel Nederland en België actief en kan hierdoor op elke gewenste locatie ondersteuning bieden.

 • Remote support

  Met een goed bezette helpdesk kunnen wij vanaf afstand uw PC’s en servers overnemen en hiermee direct ondersteuning bieden om problemen te analyseren en eventueel op te lossen. Daarnaast kunnen ook kleine installatie werkzaamheden vanaf afstand worden uitgevoerd. De link op deze pagina verwijst naar een programma waarmee u ons in staat kunt stellen uw PC of server vanaf afstand over te nemen.

Reacties zijn gesloten.