Systeembeheer

Naast het onderhoud voert Allround Computer Service B.V. ook steeds vaker het systeembeheer bij klanten uit. Met het onderhoud zorgen wij ervoor dat we problemen oplossen wanneer deze zich voordoen, maar zorgen we ook dat de bestaande apparatuur optimaal blijft functioneren door de monitoring en het preventief onderhoud dat wij uitvoeren.

Het systeembeheer voorziet veel meer in een functie waarmee wij ervoor kunnen zorgen dat uw bedrijf zich ook op ICT gebied blijft ontwikkelen. Door regelmatig systeembeheer uit te voeren kunnen wij de controle houden over uw ICT en kunnen wij u voorzien van ICT-expertise die u hiervoor zelf niet in huis hoeft te hebben.

Systeembeheer voeren wij uit op afroep, wanneer de klant dit zelf aangeeft, of spreken wij af in de vorm van een systeembeheercontract. Het systeembeheercontract voorziet vooral in het uitvoeren van preventieve werkzaamheden en het up-to-date houden van uw software, waarmee getracht wordt toekomstige problemen tot een minimum te beperken.

Verder gebruiken wij het systeembeheer om uw backups te controleren en u te kunnen adviseren welke toekomstige stappen zouden kunnen worden gezet om uw ICT omgeving verder te optimaliseren.

Reacties zijn gesloten.