Training

Goed getraind personeel maakt het mogelijk u te onderscheiden door een efficïent gebruik van de middelen waarin u investeeert. Waar wij zo’n 10 jaar geleden veel Office trainingen verzorgden om beter om te kunnen gaan met Word, Excel, Outlook en andere Office onderdelen, doen wij dit de laatste jaren steeds meer door korte migratie trainingen aan te bieden. Met name de overgang naar Office 2010 vereist meer uitleg van de nieuwe mogelijkheden van de software.

Allround Computer Service B.V. richt zich bij het geven van de trainingen op de praktijk. Wij geloven niet in een cursus van enkele dagen waarin alle onderdelen van een product worden behandeld. Vaak is software zo uitgebreid dat slechts een klein deel in de praktijk wordt gebruikt.

De trainingen verzorgen wij bij Allround Computer Service B.V. of wij brengen notebooks mee om de training bij u op locatie te verzorgen. Hierbij proberen wij altijd aandacht te hebben voor de situatie binnen uw bedrijf, zodat we de training hierop kunnen afstemmen en voorbeelden uit de praktijk kunnen toepassen.

Onze trainingsruimte bieden wij ook aan om speciale trainingen te geven voor, bijvoorbeeld het gebruik van bepaalde software of het gebruik van een internet website voor de medewerkers van uw bedrijf of voor uw klanten. U geeft dan zelf de trainingen en wij regelen alles om uw training heen. Zoals u zult begrijpen hebben wij alle benodigde middelen hiervoor beschikbaar.

Kom gerust eens langs om onze trainingsruimte te bekijken

Reacties zijn gesloten.