Wielrennen

Op 9 september 2012 hebben we met een eigen Allround Computer Service B.V. deelgenomen aan de Ride for the Roses. Dit jaar vond de Ride for the Roses plaats in het Westland. Een thuiswedstrijd dus.

In februari ontstond het idee om met een groep ACS-ers deel te nemen aan de Ride for the Roses. Zo gezegd zo gedaan. Alles werd op alles gezet om een goed team samen te stellen, dat in staat zou zijn om als complete groep de 100 km af te kunnen leggen. Het resultaat was een team van beginners tot ervaren renners, dat in April fanatiek begon met trainen.

De vrije woensdagavonden werden opgeofferd om te trainen. De teamcaptain zorgde elke keer weer voor leuke rondjes en zelfs een gebroken rib bij één van de teamleden was geen reden om de uiteindelijke tocht niet te rijden. Het ijsje aan het einde van de training was elke keer weer een welkome beloning voor onze inspanningen. Het was elke keer weer genieten, al werden de rondjes zonder teamcaptain soms wel gevaarlijk.

Uiteindelijk werd 9 september 2012 een prachtige dag. We hebben de tocht als complete groep kunnen uitrijden en iedereen was trots dat we hebben kunnen bijdragen aan de inzamelingsactie voor het KWF Kankerbestrijdingsfonds. Het was een prachtige ervaring waaraan iedereen een goed gevoel heeft over gehouden.

 

 

Reacties zijn gesloten.